Bericht versturen
Huis > producten > Industriële Chemische Pomp >
Elektrische corrosieve chemische pomp voor corrosieve chemische overdracht in industriële omgevingen

Elektrische corrosieve chemische pomp voor corrosieve chemische overdracht in industriële omgevingen

Industriële omgevingen Elektrische corrosieve chemische pomp

Chemische overdracht Elektrische corrosieve chemische pomp

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

HUATAO

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Seal Type:
Mechanical Seal
Motor Type:
Electric
Max Pressure:
1.6 MPA
Flow Rate:
0.3~400m³/h
Material:
Stainless Steel
Power:
0.55-90kW
Dimensions:
800mm X 500mm X 600mm
Frequency:
50Hz
Betaling & het Verschepen Termijnen
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Industriële chemische pomp - Productoverzicht

De industriële chemische pomp is een hoge efficiëntie en duurzame pomp die speciaal is ontworpen voor het overbrengen en injecteren van corrosieve chemicaliën in industriële omgevingen.Met zijn krachtige motor en geavanceerde afdichting, is het een betrouwbare keuze voor de behandeling van een breed scala aan chemische stoffen.

Productkenmerken:
 • Frequentie: 50 Hz
 • Motortype: elektrisch
 • Tipe zegel: mechanisch zegel
 • Spanning: 220V
 • Model: SA SAK
Belangrijkste kenmerken:
 • Chemische overbrengspomp: de industriële chemische pomp is speciaal ontworpen voor het gemakkelijk en efficiënt overbrengen van corrosieve chemicaliën.
 • Chemical Injection Pump: Met zijn krachtige motor en geavanceerde afdichting is deze pomp in staat om chemische stoffen nauwkeurig en betrouwbaar in industriële processen te injecteren.
 • Industriële pomp: de industriële chemische pomp is een zware pomp die geschikt is voor gebruik in verschillende industriële omgevingen, waaronder productie-installaties, raffinaderijen,en chemische verwerkingsinstallaties.
 • Corrosieve chemicaliën: Deze pomp is ontworpen om met een breed scala aan corrosieve chemicaliën om te gaan, waaronder zuren, oplosmiddelen en bijtende stoffen.
 • Hoge efficiëntie: De krachtige motor en het geavanceerde afdichtingsontwerp van deze pomp zorgen voor een hoge efficiëntie bij het overbrengen en injecteren van chemicaliën, waardoor deze een kosteneffectieve keuze is voor industriële activiteiten.
 • Duurzaam: Gemaakt met hoogwaardige materialen en geavanceerde techniek, is de industriële chemische pomp gebouwd om de harde omstandigheden van industriële omgevingen te weerstaan,het garanderen van duurzame prestaties.
 • Betrouwbaar: Dankzij het geavanceerde afdichtingsontwerp en de duurzame constructie biedt deze pomp betrouwbare prestaties, waardoor stilstandstijden tot een minimum worden beperkt en een soepele werking wordt gewaarborgd.

De industriële chemische pomp is een topproduct dat hoge efficiëntie, duurzaamheid en betrouwbaarheid biedt bij het hanteren van corrosieve chemicaliën.geavanceerd zegelontwerp, en industriële constructie maken het een waardevolle aanwinst voor elke industriële operatie die chemische overdracht of injectie vereist.en betrouwbare oplossing voor uw industriële pompbehoeften.


Kenmerken:

 • Productnaam: industriële chemische pomp
 • Gewicht: 200 kg
 • Hoofd: 5-125 M
 • Spanning: 220V
 • Tipe zegel: mechanisch zegel
 • Materiaal: roestvrij staal
 • Agressieve vloeistofpomp
 • Giftige chemische pomp
 • Chemische injectiepomp

Technische parameters:

Productnaam: Industriële chemische pomp
Model: SA SA
Frequentie: 50 Hz
Vermogen: 0.55-90 kW
Motortype: Elektrisch
Afmetingen: 800 mm x 500 mm x 600 mm
Gewicht: 200 kg
Typ van zegel: Mechanische afdichting
Maximale druk: 1.6 MPA
Maximale temperatuur: 120°C
Stroomvermogen: 0.3~400 m3/h
Productnaam: Chemische injectiepomp
Model: SA SA
Frequentie: 50 Hz
Vermogen: 0.55-90 kW
Motortype: Elektrisch
Afmetingen: 800 mm x 500 mm x 600 mm
Gewicht: 200 kg
Typ van zegel: Mechanische afdichting
Maximale druk: 1.6 MPA
Maximale temperatuur: 120°C
Stroomvermogen: 0.3~400 m3/h
Productnaam: Giftige chemische pomp
Model: SA SA
Frequentie: 50 Hz
Vermogen: 0.55-90 kW
Motortype: Elektrisch
Afmetingen: 800 mm x 500 mm x 600 mm
Gewicht: 200 kg
Typ van zegel: Mechanische afdichting
Maximale druk: 1.6 MPA
Maximale temperatuur: 120°C
Stroomvermogen: 0.3~400 m3/h
Productnaam: Industriële pomp
Model: SA SA
Frequentie: 50 Hz
Vermogen: 0.55-90 kW
Motortype: Elektrisch
Afmetingen: 800 mm x 500 mm x 600 mm
Gewicht: 200 kg
Typ van zegel: Mechanische afdichting
Maximale druk: 1.6 MPA
Maximale temperatuur: 120°C
Stroomvermogen: 0.3~400 m3/h

Toepassingen:

Industriële chemische pomp - HUATAO

Welkom bij HUATAO Industrial Chemical Pump, de beste keuze voor het behandelen van corrosieve, giftige en agressieve vloeistoffen in verschillende industrieën.het waarborgen van duurzaamheid en betrouwbaarheid in de meest veeleisende toepassingen.

Merknaam: HUATAO

Ons merk, HUATAO, staat bekend om zijn uitmuntendheid en innovatie in de industriële pompindustrie.we zijn een vertrouwde naam geworden in het leveren van betrouwbare en hoogwaardige chemische pompen.

Oorsprong: China

Al onze industriële chemische pompen worden geproduceerd in China, waar we toegang hebben tot geavanceerde technologie en geschoolde arbeid.Dit stelt ons in staat om topkwaliteit pompen te produceren die voldoen aan internationale normen en de verwachtingen van de klant overtreffen.

Materiaal: roestvrij staal

Een van de belangrijkste kenmerken van onze industriële chemische pompen is het gebruik van roestvrij staal als hoofdmateriaal.waardoor het de ideale keuze is voor het hanteren van corrosieve chemicaliën en vloeistoffen.

Tipe zegel: mechanisch zegel

Onze pompen zijn voorzien van mechanische afdichtingen, die essentieel zijn voor het voorkomen van lekken en voor een veilige en efficiënte werking.Deze afdichtingen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de harde omstandigheden van het hanteren van corrosieve en agressieve vloeistoffen.

Model: SA SAK

Onze industriële chemische pompen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, waaronder het SA SAK-model, dat speciaal is ontworpen voor de behandeling van zeer corrosieve en giftige chemicaliën.Het maakt het de perfecte keuze voor industrieën zoals chemische productie., farmaceutische producten en afvalwaterzuivering.

Maximale temperatuur: 120°C

Met een maximale temperatuur van 120°C kunnen onze pompen een breed scala aan corrosieve en agressieve vloeistoffen verwerken zonder dat hun prestaties worden aangetast.Dit maakt ze geschikt voor gebruik in een verscheidenheid van industrieën waar hoge temperaturen betrokken zijn.

Inlaat/uitlaat Grootte: 2 inch

Onze industriële chemische pompen hebben een standaard inlaat/uitlaat van 2 inch, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd en geïntegreerd in bestaande systemen.de efficiëntie en doeltreffendheid van hun werking te verbeteren.

Toepassingsscenario's

Onze industriële chemische pompen zijn geschikt voor een breed scala van toepassingen, waaronder:

 • Chemische productie: Onze pompen kunnen met gemak corrosieve chemicaliën behandelen, waardoor ze een essentieel hulpmiddel zijn in chemische verwerkingsinstallaties.
 • Farmaceutische producten: Onze pompen zijn ideaal voor farmaceutische productieprocessen omdat ze giftige chemicaliën kunnen behandelen.
 • Afvalwaterzuivering: Onze pompen kunnen met agressieve vloeistoffen omgaan die gewoonlijk in afvalwaterzuiveringsinstallaties voorkomen, waardoor een efficiënte en veilige werking wordt gewaarborgd.
 • Mijnbouw: De mijnbouwindustrie heeft vaak te maken met corrosieve en slijpvloeistoffen, waardoor onze pompen een betrouwbare keuze zijn voor hun werkzaamheden.
Conclusies

Tot slot zijn HUATAO Industrial Chemical Pumps de perfecte keuze voor het behandelen van corrosieve, giftige en agressieve vloeistoffen in verschillende industrieën.,Wij leveren betrouwbare en efficiënte pompen die voldoen aan de eisen van onze klanten.


Aanpassing:

Merknaam: HUATAO

Oorsprong: China

Model: SA SAK

Afmetingen: 800 mm x 500 mm x 600 mm

Stroom: 0,3 tot 400 m3/h

Vermogen: 0,55-90 kW

Hoofd: 5-125 M

Aan uw specifieke behoeften aangepaste chemische overbrengspomp

Bij HUATAO begrijpen we dat elke industrie zijn eigen unieke vereisten heeft als het gaat om chemische pompen.Daarom bieden we een aangepaste service om onze industriële chemische pomp aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Een agressieve vloeistofpomp die duurzaam is

Onze chemische pomp is ontworpen om zelfs de meest agressieve vloeistoffen gemakkelijk te behandelen.onze pomp is gebouwd om te duren in de meest veeleisende omgevingen.

Chemische injectiepomp voor nauwkeurige en betrouwbare prestaties

Bij chemische injecties is nauwkeurigheid en betrouwbaarheid cruciaal.Daarom is onze chemische injectiepomp gebouwd met precisie en strikt getest om consistente en betrouwbare prestaties te garanderen.U kunt erop vertrouwen dat onze pomp elke keer nauwkeurige chemische injecties levert.

Vertrouw HUATAO voor uw industriële chemische pompbehoeften

Met onze aanpasbare service kunnen we u voorzien van een chemische pomp die voldoet aan uw specifieke specificaties.We kunnen onze pomp aanpassen aan uw behoeften.Vertrouw HUATAO voor al uw industriële chemische pompbehoeften.


Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending
Verpakking:

De industriële chemische pomp is zorgvuldig verpakt om een veilige levering aan onze klanten te garanderen.Het wordt vervolgens in een stevige doos geplaatst met extra vulling en dempingsmaterialen om de pomp tijdens het vervoer verder te beschermenDeze verpakkingsmethode zorgt ervoor dat de pomp in perfecte staat op zijn bestemming aankomt.

Verzending:

Wij bieden onze klanten verschillende verzendmogelijkheden, waaronder lucht-, zee- en landvervoer.Ons team werkt samen met gerenommeerde rederijen om tijdige en veilige levering van onze producten te garanderen.Wij streven ernaar efficiënte en betrouwbare verzenddiensten te leveren om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.


Vragen:

 • V: Wat is de merknaam van dit product?
 • A: De merknaam van dit product is HUATAO.
 • V: Waar wordt dit product geproduceerd?
 • A: Dit product wordt in China vervaardigd.
 • V: Wat is de maximale doorstroming van deze pomp?
 • A: De maximale doorstroming van deze pomp is 1000 m3/h.
 • V: Is deze pomp geschikt voor corrosieve chemicaliën?
 • A: Ja, deze pomp is geschikt voor het hanteren van corrosieve chemicaliën.
 • V: Wat is de garantieperiode voor dit product?
 • A: De garantieperiode voor dit product is niet opgenomen in deze FAQ. Zie het garantiebeleid voor meer informatie.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Industriële centrifugaalpomp Leverancier. Copyright © 2023-2024 industry-pump.com . Alle rechten voorbehoudena.